Valóban jobb a Román liszt? ITT A VÁLASZ!

HÍRDETÉS

Egy posztban arról számoltak be, hogy a határon túli alapanyagokból készült karácsonyi ételek jelentősen különböztek a hazai termékekből készült fogásoktól. Az külföldi csirkemell például sütéskor nem enged vizet, a román fokhagyma íze erőteljesebb, és a külföldi zöldségek kevésbé romlandók. Emellett sokak szerint a hazai termékek, még a drágábbak is, minőségben messze elmaradnak a külföldiektől. Egy kommentelő aggodalmát fejezte ki, hogy egy generáció már nem is ismeri a régi, valóban jó minőségű alapanyagok ízét.

Valóban jobb a Román liszt? ITT A VÁLASZ:

A hír nem ért véget! Folytatáshoz használd a KÖVETKEZŐ OLDAL gombot!

Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük