Hókifli zserbó töltelékkel, ahogy az én Nagymamán készíti!

HÍRDETÉS

Egy zsírszegényebb verziót és az eredeti, „klasszikus” zsírosabb receptet. Amikor Mama lediktálta, hogy 40 dkg liszthez 250 gramm margarint adjak, úgy döntöttem, egy kicsit módosítok rajta, és 25%-os zsírtartalmú margarint használtam. Mindkét esetben teljes kiőrlésű tönkölyliszt és durumliszt keverékét választottam, de természetesen más lisztfélékkel is elkészíthető, például búzaliszt és finomliszt keverékével. A tetejére négyszeres erejű édesítőszert szórtam.

Mindkét változatot elkészítettem, hogy ti dönthessétek el, melyik szimpatikusabb!

Mama eredeti receptje:

A recept nem ért véget! Folytatáshoz használd a KÖVETKEZŐ OLDAL gombot!

Author: admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük